Escape Room Rotterdam
januari 11, 2018
Fietstocht door Rotterdam
juli 4, 2019
Stap terug in de tijd en verken de Alblasserwaard met de Solex.

De Solextour begint bij de historische en wereldberoemde molens van Kinderdijk en gaat verder door pittoreske dorpjes met oude boerderijen en polderlandschappen. Een prachtige omgeving waar veel te zien is.
Onder deskundige begeleiding voeren wij u door het unieke cultuurlandschap van de Alblasserwaard. Wij hebben diverse routes, zo is er voor elk wat wils. Solex rijden is doorgaans iets wat je met mooi en warm weer doet maar in het voorjaar, najaar en winter rijden we gewoon door, zolang de weersomstandigheden het toelaten. Uiteraard wordt er zo nu en dan even gepauzeerd om even de benen te strekken, een foto te maken, of gewoon te genieten van het landschap. Een unieke beleving, die eindigt tussen de molens van Kinderdijk, die op de UNESCO werelderfgoedlijst prijken.

 

Naar aanleiding van de genomen maatregelen in verband met COVID-19 hebben wij helaas moeten besluiten al onze geplande workshops en culinaire presentaties, tot een nader te bepalen datum, te annuleren.

 

Wij zijn voornemens de workshops en presentaties weer te hervatten als de situatie dit toelaat.

Wij zullen u tijdig informeren over de mogelijkheden en wij hopen u snel weer te kunnen ontvangen in ons Experience Center te Ridderkerk! Uitstel is echter nog geen afstel.

Namens het Culinaire team Frank Bernaerts, Raymond Hulsebos, Richard van Rosendaal en Yvonne van Wijgerden